torsdag 13. januar 2011

Oppskrift på en fantastisk fiskesuppe!

God morgen,
Tenkte jeg skulle dele denne fantastiske matopplevelsen!!
Vi har servert denne flere ganger nå - og alle som har fått den er helfrelste!

Fiskesuppe a'la Ingrid.(4-5 solide porsjoner)

1 Purre
1 Løk
1 Fennikel
3-4 Champignon
3-4 Hvitløksfedd

Kuttes i passe biter, fres med 2 ss olivenolje i noen minutter. Til det blir blankt.

2 Beger Creme Fraiche - Røres godt inn
2 Bokser hakkede tomater
2 Bokser vann (bruk tomatboksene)

Ha tomat og vann i kjelen.

2ss Østersaus
2 Fiskebuljon terninger
1ts Salt
1/2 ts Cajennepepper
1/2 ts Hvit pepper
Dill

Ha i og kok opp.
Når alt har kokt opp - ha i fisken. Den skal trekke i 6-8 minutter. Reker skal i rett før servering (max 2 min).

Fisk: ca. 600gram.
Fisk som kan brukes: Lyr, Lange, Steinbit, Bresme, Breiflabb, Laks

Serveres med godt brød og smør.
Velbekomme ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar