God morgen,
Tenkte jeg skulle dele denne fantastiske matopplevelsen!!
Vi har servert denne flere ganger nå - og alle som har fått den er helfrelste!
Fiskesuppe a'la Ingrid.(4-5 solide porsjoner)
1 Purre
1 Løk
1 Fennikel
3-4 Champignon
3-4 Hvitløksfedd
Kuttes i passe biter, fres med 2 ss olivenolje i noen minutter. Til det blir blankt.
2 Beger Creme Fraiche - Røres godt inn
2 Bokser hakkede tomater
2 Bokser vann (bruk tomatboksene)
Ha tomat og vann i kjelen.
2ss Østersaus
2 Fiskebuljon terninger
1ts Salt
1/2 ts Cajennepepper
1/2 ts Hvit pepper
Dill
Ha i og kok opp.
Når alt har kokt opp - ha i fisken. Den skal trekke i 6-8 minutter. Reker skal i rett før servering (max 2 min).
Fisk: ca. 600gram.
Fisk som kan brukes: Lyr, Lange, Steinbit, Bresme, Breiflabb, Laks
Serveres med godt brød og smør.
Velbekomme ;)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar